Vad kan man hänga runt halsen på en student?

 

Blommor och nallar är vanliga att man hänger runt halsen på en student som just sprungit ur skolan för att tas emot av nära och kära. Men vad finns det för några alternativ?

Alternativ till blommor och nallar
Rosor hängs ofta runt halsen på nybakade studenter, nallar likaså. Båda alternativ är rara och hör studenten till. Men vad finns för alternativ om man vill vara lite mer originell i sin uppvaktning av studenten?

  • Godis. Ett blått och gult band med godis är nästan alltid uppskattat! Tänk på att inte hänga på något som ger fläckar på studentens klänning. Ge hellre exempelvis en plastinslagen stor polkagrisnapp eller en stor chokladmedalj i guldpapper.
  • Liten hink och spade, passar kanske den som gått barn och fritid eller till någon som drömmer om en framtid som arkeolog. Hinken kan man givetvis fylla med något passande.
  • En vattenpistol, blir en uppskattad leksak hos studenten när hon eller han återgår till klasskamraterna.
  • Såpbubblor. Att ge studenten såpbubblor kan bidra till många spännande och unika studentfoton om man är snabb med kameran och studenten använder leksaken på plats.
  • En visselpipa, när studentkarnevalen går genom stan är det nästan lätt att tappa rösten av allt skrikande. Självklart vill man att just den egna klassen ska överrösta alla andras. Att kunna varva skrikandet med en visselpipa, en flöjt eller en liten plasttrumpet kan därför vara uppskattat att få hängt runt halsen.

Sen krävs det såklart att du som förälder har en riktigt fin studentskylt. Gärna med en lite pinsam bild (men inte för pinsam..) ett tips är då vår systersida BGA Fotocenter som gör studentskyltar efter dina önskemål

shutterstock_46248076

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *